Poezi Islame

Eshte Drite e Allahut

30/04/2009 20:10
  Eshte Drite e Allahut   Është dritë e Allahut Rrugën na ndriçon, Nga terri i kobshëm Të gjithëve na shpëton.   Më e vleshmja dhuratë Nga i madhi Perëndi, Amanet i parë dhe i fundit Për krijesën njeri. Që nga hazreti Ademi Njeri e pejgamber i parë, Kjo e vërtetë nga All-llahu...

Per Pejgamberin Muhamed a.s

30/04/2009 20:08
 Per Pejgamberin Muhamed a.s   Jetim ti linde dhe i tille u rrite edukove njerez, megjithese shkrim nuk dite. Tek ti merrnin mesime Qe kur ishe i ri Tek ti linin thesaret Se kishe besnikeri. Kur arrite te dyzetat Dihet mire se cfare ndodhi Allahu i madheruar Pejgamber ty te...