Article archive

Kafeja zvogëlon rrezikun nga kanceri i gjirit

27/05/2011 17:23
Konsumimi i rregullt i kafesë do të mund të ndikonte në uljen e rrezikut nga paraqitja e kancerit të gjirit, kanë treguar rezultatet e hulumtimit të një grupi të shkencëtarëve nga instituti suedez Karolinska. Hulumtimi i botuar në një revistë të specializuar për hulumtimin e kancerit të gjirit...

01

27/05/2011 17:21
Konsumimi i rregullt i kafesë do të mund të ndikonte në uljen e rrezikut nga paraqitja e kancerit të gjirit, kanë treguar rezultatet e hulumtimit të një grupi të shkencëtarëve nga instituti suedez Karolinska. Hulumtimi i botuar në një revistë të specializuar për hulumtimin e kancerit të gjirit...

Luaje!!

25/10/2010 19:23
  Make your own Quiz!

Mikpritja e Ramazanit

18/07/2010 16:23
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit Falënderimet qofshin vetëm për Allahun. Paqja dhe shpëtimet qofshin mbi të dërguarin Muhamed, mbi familjen e tij, si dhe mbi të gjithë pasuesit e tij deri në Ditën e Gjykimit.Siç e vini re dhe vetë, ditët ikin shumë shpejt, lëvizin me...

Radio Pendimi

07/02/2010 18:25
      https://www.radio-pendimi.info/studio.com.asx " autostart="true" loop="true" width="280" height="45">  

LE TË GËZOHEMI ME RASTIN E FESTËS SË BAJRAMIT!

24/11/2009 16:32
  Selman bin Fehd el-Avde (Përktheu Ammar Ardit Kraja)      Përshëndetje për Bajramin e Bekuar që po afron. Allahu u garantoftë...

INFO

04/09/2009 11:53
    Tek ne gjithmone do te keni risi te reja

INFO

04/09/2009 11:51
  Per qdo verejtje, sygjerim, ide apo propozim lajmerohuni ne email-in tone.

INFO

04/09/2009 11:49
  Të nderuar vizitor , është filluar edhe një nismë e re nga web faqja e jonë.Të gjithë ata që kan prirje për dizajn, fotografi islame le ti dergojne punimet e tyre në e-mailin tone edhe këto punime do të publikohen menjehere ne web faqon tone.Nje prezentim,ponjashtu vlen edhe për punime...

Degjoni Ilahi

26/06/2009 17:41
Fidush Aliu - Djepi im.mp3 (2,4 MB) Nusret Kurtishi - All-llahu Ekber.mp3 (999,5 kB) Fidush Aliu - Jetimi.mp3 (2,4 MB)
Items: 1 - 10 of 30
1 | 2 | 3 >>