Juve feja juaj, mua e imja!

Juve feja juaj, mua e imja!

Juve feja juaj, mua e imja! Duke parë se muslimanët janë të palëkundshëm dhe që, mbi të gjitha, krenohen me fenë e tyre, politeistët filluan ta humbin shpresën se mund t’i zbrapnin nga feja e tyre. Atëherë filluan të merren me mendime të tjera dhe ëndrra të shkreta, çka vetvetiu flet mbi...