Tregime

Ç’është jeta?

Nipi pyet gjyshin:“Gjysh, më  trego ç’është  jeta?” “Jeta është  koha mes ezanit dhe namazit.” - i përgjigjet gjyshi nipit të tij. Mirëpo, kjo përgjigje nuk e kënaqi vogëlushin, andaj vazhdoi të pyeste: “Si thua ashtu o gjysh?! Po jeta nuk është aq e shkurtër!” Gjyshi...

Lajme Islame

Myslimani fitues i cmimit per paqe ne Norvegji

Kryeimamit të Bashkësisë Islame të boshnjakëve në Norvegji, Senaid ef. Kobilica, i është dorëzuar "Çmimi për paqe" për vitin 2011, të cilin e ndanë Komisioni parlamentar i këtij vendi nordik. Ef. Kobilica do të mbetet në kujtim nga fotografia që e përshkoi botën, ku kreu fetarë i Bashkësisë...

Lajme

Time e zgjedh kryeministrin turk njeriun e vitit

Kryeministri i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan ka marrë lajmin se është zgjedhur njeriu i vitit nga lexuesit e revistës prestigjioze amerikane, Time. Siç informon agjencia e lajmeve NOA.al, rezultati final i sondazhit mes lexuesve të revistës do të zgjidhet dhe konfirmohet nga redaksia në mënyrë...

Deshiroj te jem krenar

Deshiroj te jem krenar!

Lavdia i takon Allahut.  Salavatet dhe selamet qofshin mbi Muhamedin, lavdërimi dhe paqja e...

Rendesia e mesimit te Kuranit

Rëndësia e mësimit të Kuranit

T’ia mësosh Kuranin dikujt është farz kifaje,ndaj gjithashtu dhe të mësuarit e tij përmendësh është...

Perplasja e te rinjve

Përplasja e të rinjve

Shkruar nga Valbona Kelmendi      Njeriu i cili i ka këto cilësi është i stolisur edhe me të gjitha cilësitë tjera të mira.                   "O ti...

Lajmet me te reja

This section is empty.

 

Lojra Islame

Lojra Islame

Radio Pendimi

Poll

A deshironi Lenden Fetare ne Shkollat publike???

PO (12)
100%

JO (0)
0%

Total votes: 12